Download Opera 9.64

Salah satu vendor browser terkenal saat ini yaitu Opera kembali mengeluarkan browser terbarunya. Versi yang dirilis saat ini yaitu opera 9.64. Opera yang mengklaim browser yang diciptakannya tersebut sekarang adalah browser tercepat di dunia dibandingkan dengan browser-browser cepat lainnya, Cepat saat aplikasi ini dijalankan, cepat saat me-load halaman web dan lebih baik saat menjalankan aplikasi-aplikasi web favorit kita.

Sejak opera mempopulerkan feature Mouse Gesture-nya sekitar 2 tahun yang lalu dan speed dial-nya yang memudahkan kita menuju ke situs favorit kita, saya kemudian menjadikan opera sebagai browser andalan saya hingga sekarang. Sungguh tidak di dapatkan pada browser lainnya seperti mozilla, IE, maupun browser lainnya, walau sebenarnya mozilla juga pernah turut mempopulerkan feature ini (mouse gesture) namun kita mesti menambahkan addonsnya terlebih dahulu.

Adapun fitur-fitur terbaru yang sudah ada di opera 9.64 yaitu :

Feed Preview

newPreview a Feed by clicking on the feed icon, and you will see it in clean and efficient multiple-column layout. This makes it easier to see a feed’s content before subscribing to it — or even bookmarking it — and to view what’s new in a page quickly, without distractions.

Opera Link

update

Opera Link lets you synchronize data of your choice online, or among different computers and devices. Sync your Speed Dial, Bookmarks, Custom Searches, History and Notes between your work and home computer; take your bookmarks with you on your phone.

Quick Find

Have you ever forgotten the page where you found that great article or that perfect gift? When using Opera, the browser remembers not only the titles and addresses, but also the actual content of the Web pages you visit.

Opera Mail

updateOpera browser offers an e-mail client designed to optimize your daily e-mail-handling requirements. It is called Opera Mail, and it organizes, indexes and sorts your messages so that you can spend more time doing the real work. Best of all, it is built right into your browser.

New browser engine

We have made the fastest browser in the world even faster with superior support for Web standards. Opera is quicker to start, faster at loading Web pages and better at running your favorite Web applications.

Quick and customizable Web search

update

Get quick access to Google, eBay, Amazon and more with the search field in the upper right corner. Or, for even quicker searching, search directly in the address bar using built-in and customizable keywords. For example, type “g Opera” in the address bar to search for “Opera” with Google. You can also create your own Web search from any search field on the Internet, simply by right clicking on a search field and choosing “Create Search”.

Selain itu masih banyak lagi Top feature lainnya macam Mouse Gestures, Speed Dial, Download Manager with BitTorrent etc, yang membuat opera masih menjadi browser nomor 1 bagi saya🙂.

Bagi yang pingin download klik ini

download-opera1

atau langsung saja ke sini

4 thoughts on “Download Opera 9.64

  1. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee………………aku yg pertama

    ====================================

    Hehehe semangat sekali yah?🙂

  2. Bener banget. Saya sangat puas menggunakan browser Opera dan hampir gak mau berpaling ke yang lain ^ ^

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s